TERAPII


Sesiuni de terapie pentru o dezvoltare armonioasă, pentru sănătate fizică, emoțională și mentală.

LOREDANA TACHE
NUTRIȚIONIST ȘI GASTRONOM

Cu o experiență vastă în domeniul alimentației publice, cunoștințe de gastronomie și nutriție, vă oferă o altă perspectivă a educației alimentare cu efecte benefice asupra sănătății copilului dumneavoastră.

Absolventă a Facultății de Drept și a Facultății de turism ca inginer-manager în Agro-Turism, master în Alimentație publică, s-a specializat prin diferite cursuri de gastronomie și nutriție.

Își propune educarea tinerei generații spre o alimentație corectă și sănătoasă, corespunzătoare vârstei prin cursurile interactive de gătit.
PROF. DR. VERONICA MITESCU
BIOREZONANȚĂ, NUTRIȚIE, DETOXIFIERE

BIOREZONANȚĂ
Biorezonanța este cea mai modernă și eficientă terapie la ora actuală împotriva durerilor, osteoporozei fără medicamente. Acesta poate trata afecțiuni precum echilibrare energetică după șoc emoțional, eliminarea efectelor negative după vaccin la copii și adulți, tratamente de echilibrare energetică înainte și după intervențiile chirurgicale, reacții alergice la anestezic în intervențiile stomatologice.

Se intervine prin informația energetică a pacientului și se acționează pe partea materială a corpului.
NU ARE EFECTE SECUNDARE!

NUTRIȚIE
Nutriția este primul pas pe drumul către o viață sănătoasă, ceea ce aduce în viața noastră sănătatea, o greutate optimă și o permanentă stare de bine. Slăbim sau ne îngrășăm, până la greutatea ideală, cu ajutorul unei echipe de profesioniști, dar înainte de toate detoxifiem și echilibrăm organismul. Sănătate=echilibru din toate punctele de vedere.

DETOXIFIEREA
Cu ajutorul acupuncturii și al homeopatiei electronice,al gemoterapiei și al suplimentelor naturale și, nu în ultimul rând, cu ajutorul tehnologiei , determinăm organismul să elimine toxinele și metalele grele dar și să se reechilibreze.
CERASELA ROGEN
CONSILIER IMAGINE DE SINE

THETA HEALING
Cursurile de Thetahealing cu Cristina G. Hlusak (am devenit și terapeut thetahealing, pentru că este cel mai rapid și uimitor mod de a-ți schimba realitatea din viața ta)

Așa s-a născut acest concept unic și inovator despre cum să recreem realitatea noastră, relațiile din viața noastră și mai ales imaginea noastră despre "cine suntem" și ce putem realiza cu adevărat. Am început prin a ține workshop-ul "Stil și Atitudine" în care unesc tot ce te poate ajuta să devii un om de succes fericit și atrăgător care se bucură permanent de viața sa, și am continuat deschizând un cabinet de consiliere, terapie și coaching.

Iubirea față de oameni m-a adus pe acest drum și mă pregatesc în fiecare zi să devin varianta mea cea mai bună. Te aștept și pe tine să devii cel mai bun om care poți fi.
DORIS GABRIELLE RENKERT
TERAPEUT, PROFESOR DE LIMBA GERMANĂ

REIKI
Reiki este o metodă puternică de relaxare, de vindecare/autovindecare și totodată o metodă de dezvoltare personală.
 • activează puterea de autovindecare atât la nivel fizic cat și în plan mental, emoțional și spiritual
 • deblochează, susține gândirea constructivă și creativitatea
 • sprijină procesul de conștientizare, mărește intuiția
 • reduce stresul, induce o stare de bine, ceea ce duce la îmbunătățirea relațiilor interumane
 • tratează cauzele bolilor, nu doar simptomele
 • sprijină detoxifierea organismului, prin urmare întărește sistemul imunitar
 • relaxează musculatura
Reiki este recomandat și pentru animale, plante și ... pentru frumoasa noastră planetă!

CURSUL DE REIKI GRADUL I CUPRINDE:
 • ritualurile de inițiere, inclusiv pregătirea pentru initiere
 • istoria Reiki
 • principiile Reiki
 • beneficiile Reiki
 • pozițiile pentru tratament/autotratament
 • echilibrare de chakre
 • poziții pentru tratarea bolilor specifice
 • instrucțiuni de utilizare a energiei Reiki
CONSTELAȚII FAMILIALE
Metoda dezvoltată de Bert Hellinger cu scopul de a armoniza unele aspecte din viața noastră, care ne impiedică să ne trăim viața așa cum dorim sau cum e constructiv pentru noi. Se pleacă de la premisa că evenimente importante din trecutul familiei de origine (până la 7 generații în urma) pot afecta viața urmașilor.

Exemple de evenimente importante: dificultăți înainte, în timpul, sau după naștere; morți timpurii, avorturi, crime, accidente; dezmoșteniri, excluderi din cercul familiei (de exemplu dacă cineva a ajuns la închisoare).

Metoda se bazează pe FAPTE .
Nu au relevanță presupunerile/interpretările de genul "bunicul meu a fost un om dur". Poate fi foarte folositor să cunoașteți detalii legate de voi: viața intrauterina, naștere, etc., cât și detalii despre familie (părinți, frați – și frați nenăscuți, bunici, străbunici, unchi/matuși)

Nu judecăm! Niciodată în constelații nu va fi vorba de vină sau vinovați!!! Ci de RESPONSABILITATE/RESPONSABILI.

Metoda are la bază câteva principii/legi, cum ar fi :
 • Legea apartenenței
 • Legea ordinii
 • Legea datului și primitului
Această metodă este adesea folosită în scopuri terapeutice și se adresează persoanelor care vor să întrerupă lanțul evenimentelor repetitive care le afectează în mod distructiv viața. De asemenea, armonizând situațiile neplăcute, urmașii vor avea un "bagaj" mai mic de dus pe drumul vieții lor.
JULIETA BUTNARIU
TERAPEUT SANDPLAY, PROFESOR, PSIHOLOG, LICENȚIATĂ ÎN DREPT


Absolventă a Facultății de Drept și a Facultății de Psihologie.
În curs de formare în terapia Sandplay destinată în special copiilor și adolescenților.

Are experiență, atât personală, ca mamă dar și profesională cu cupii, în diverse ateliere destinate dezvoltării creativității și susține cursul de "Atelier de dezvoltare al abilităților manuale și creativitate ART & CRAFT".

Ideea acestui atelier a apărut atunci când a realizat că fiica sa cea mare nu știe să coase un nasture și depinde mereu de cineva. Prin acest atelier dorește să le ofere posibilitatea copiilor de a-și dezvolta abilitățile manuale/practice, de a învăța să coase, creând păpuși, jucării și haine pentru păpusi,dar și articole de îmbrăcăminte proprii, atașând diverse accesorii, armonizând culori și materiale diferite.

Fiecare copil se poate exprima liber, fără tipare, fără "bun" sau "prost", fără bariere "așa da" ... "așa nu", exersându-și imaginația, creativitatea și abilitatea manuală.

Centrul Cultural pentru Copii Isteți și Părinți de Top

Intr. Theodor Iliescu nr. 44, Sector 1 București (Piața Dorobanți)

+40 733 76 76 00 | office@topkids.ro