PROFESORI


JULIETA BUTNARIU
PROFESOR, PSIHOLOG, LICENȚIATĂ ÎN DREPT


Vă îndrumă cu înţelegerea unui părinte şi cu experienţa unui psihoterapeut care a lucrat mult cu copiii. A absolvit Facultatea de Psihologie şi cursurile de psihopedagogie nivelul I şi în prezent este masterand în psihologie clinică, pentru a oferi copiilor sprijinul şi îndrumarea unui specialist. Are la activ și 160 de ore de dezvoltare personală prin psihodramă, o metodă terapeutică prin care ajută copiii să descopere şi să exploreze propriile conflicte şi disfuncţii interne şi externe. Julieta face cu copiii dumneavoastră dezvoltare personală, terapie prin joc, ateliere de bune maniere, art & craft.
ALINA MĂGUREANU
PROFESOR LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, LIMBA ENGLEZĂ ȘI FRANCEZĂ


Absolventă a Facultății de Limbi Străine, cu o pregătire și experință vaste în domeniul pedagogic, specializată ca traducător și translator își atribuie responsabilități ca:
  • menținerea unui grad înalt de profesionalism în pregătirea elevilor
  • dezvoltarea aptitudinilor de scris și citit în limbi străine
  • evidența progresului fiecărui elev în parte
  • modelarea copilului din punct de vedere intelectual
  • pregătirea elevului pentru examene și concursuri
  • predarea metodelor de învățare a limbilor străine în funcție de nivelul elevului
RUXANDRA MARILENA ISPAS
PROFESOR DE CANTO

Ruxandra Ispas este soprană la Opera Română și profesor de canto la Liceul Dinu Lipatti. Anii experiență, atât cei de pe scenă, cât și experiența de la catedră, o recomandă ca fiind un ghid excelent pentru copiii ce doresc să afle tainele muzicii.

A absolvit Academia de muzică Ciprian Porumbescu, secția Canto Profesor, Master Class Leontina Văduva – 2007, Master Class Ileana Cotrubaş – 2008. Are foarte multe colaborări cu Opere și Operete din întreaga țară (București, Timișoara, Constanța, Brașov) și turnee în întreaga lume (Anglia, Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, Israel, Italia, Spania, Ungaria, etc.), dar şi o vastă experienţă pedagogică. A cântat sub bagheta multor renumiți dirijori: Cornel Trăilescu, Vlad Conta, Iosif Conta, James Levine, Iurie Florea, Horia Andreescu, Carol Litvin. Urmărește dezvoltarea educației muzicale la oricare nivel, propunându-și inițierea în tainele muzicii și canto-ului prin teoria şi istoria muzicii, educație muzicală specializată, artă vocală, impostaţie, respiraţie și memorie muzicală.
GABRIEL ZAHARIA
PROFESOR DE TEATRU ȘI PREZENȚĂ SCENICĂ

A absolvit Facultatea de Teatru în 2012 la clasa profesorilor Mircea Anca, Iuliana Moise şi Liliana Pană. Imediat după terminarea facultăţii, Gabriel a lucrat la Teatrul Foarte Mic (colaborator) în spectacolul "Hamlet-Un exerciţiu", la Teatrul Naţional Bucureşti în "Macbeth", în regia lui Radu Penciulescu şi în "Înşir'te Mărgărite" în regia lui Dan Puric etc.

Dincolo de experienţa conferită de studii, Gabriel are o experienţă de aproximativ 4 ani în lucrul cu cei mici, activând că animator de petreceri pentru copii, apoi ca MC şi colaborator al unei firme de top în organizări evenimente pentru copii.
VALEN VALEA-GRUMEZEA
PROFESOR DE DICȚIE

Cu o bogată experienţă căpătată dea lungul a mai bine de 20 de ani în domeniul radio, ca realizatori de programe şi producători la radiouri precumEuropa Nova, Radio Total, Radio FUN, Radio 21, Europa FM, Radio Guerrilla, Gold FM, Activ EFEM şi Tananana, aceştia vor putea să fie alături de copiii dumneavoastră pentru a-i introduce în tainele vorbirii corecte în faţa microfonului. Vocea lui Valen poate fi ascultată pe trailer, reclame audio, spoturi de promovare a diferitelor emisiuni de radio, audiobookuri şi alte materiale. Ea va putea să le arate exact cum trebuie să sune materialele audio la un post de radio.
IOANA MARTAC
PROFESOR DE LIMBA ROMÂNĂ ȘI LIMBI STRĂINE

Ioana Martac este absolventă a Facultăţii de Litere şi a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine şi actuală masterandă în cadrul masterului de Management Educaţional, U.T.C.B. Ioana are răbdare şi experienţă în a ajuta copiii să afle tainele limbilor străine, fiind şi profesor de limba engleză la Şcoala Gimnazială Titu Maiorescu. Ioana va adapta nivelul de predare (începător, intermediar, avansat) şi metodele, în funcţie de nevoile fiecărui copil pentru a-l ajuta să înţeleagă, să poată comunica, să poată citi şi scrie precum şi să înveţe noi cuvinte şi expresii într-o limba străină (engleză, franceză).
ROBERT PLEȘEA
INSTRUCTOR DE YOGA

Robert Pleșea este pasionat de yoga şi o practică din anul 2001. Robert este un tânăr entuziast şi crede că este esenţial să educăm copiii într-un mod armonios pentru că ei sunt tot ce avem mai de preţ, ei sunt viitorul. În 2014 a decis că vrea să împărtăşească şi celor mici tainele yoga şi a urmat un curs de intructori în Ungaria, cu specialista Mariana Csiki.
ALEXANDRA MARIA ANGHELESCU
SUPRAVEGHETOR COPII

Și-a început activitatea la 19 ani, studentă fiind la Facultatea de Psihologie a Universității Ecologice din București, dintr-o dragoste enormă pentru copii. Iubește și este iubită de copii. Este răbdătoare, sociabilă, creativă, are un mare talent artistic stimulator pentru cei mici. Vorbește "pe limba" lor și se coboară la nivelul lor, astfel că joaca educativă devine pentru ei o continuă plăcere.
CERASELA ROGEN
DESIGN VESTIMENTAR

Cerasela îmbină armonios elementele de teorie şi practică pentru a ajuta copiii să înţeleagă mai uşor ce rol joacă vestimentaţia şi moda în viaţa lor şi a celor din jur. Cerasela are o vastă experienţă în lucrul cu copiii şi adulţii, fiind mamă, coach personal şi consilier vestimentar. Pasiunea sa sunt oamenii şi mărturiseşte că nu a renunţat niciodată să îi cunoască şi să îi inspire să se simtă frumoşi şi unici, indiferent de vârstă, aspect, statut sau pregătire. A absolvit cursuri de design vestimentar în Italia şi are la activ diverse colaborări cu oameni importanţi din show-biz-ul românesc, participând de-a lungul timpului la numeroase emisiuni radio şi TV.
ALEXANDRU NEAŢU
STREET DANCE

Alexandru este dansator de Street Dance (Break Dance, Hip-Hop, LA Style) cu o experienţă de 8 ani în domeniu. A colaborat cu artişti români celebri că C.r.b.l & Taz (membri ai trupei Simplu), Alina Eremia (Lala Band) şi Anya & Matteo. Pentru că iubeşte copiii şi crede că dansul este foarte important pentru dezvoltarea lor armonioasă, Alexandru predă de 3 ani cursuri de dans pentru copii şi adolescenţi. A acumulat o experienţă bogată în lucrul cu copiii, activând ca instructor la diferite şcoli şi grădiniţe din Bucureşti.
DIANA ELENA APOSTOL
GASTRONOMIE ŞI EDUCAŢIE ALIMENTARĂ

Diana are o vastă experienţă atât în lucrul cu copiii, cât şi cu adulţii, în calitate de trainer şi formator. Elena a fost la rândul său fascinată de gătit încă de mic copil, bunicul său fiind un patiser celebru. Din curiozitate dar şi din “pofta” de experimente şi combinaţii de culoare, de aromă şi gust, Elena a urmat cursul de Cofetar/Patiser în cadrul HORECA SCHOOL şi vine să le împărtăşească celor mici tainele gătitului. În cadrul atelierelor, micii bucătari vor primi de la Elena materiale educative, special create pe înţelesul lor şi vor beneficia de sesiuni recreative şi creative de îndemânare şi gătit.
MĂDĂLINA-CRISTINA SAVA
PROFESOR ÎNVĂȚĂTOR CLASELE 0-4

Mădălina este profesor titular pentru învățământul preșcolar și primar, grad definitiv. Cu o experiență îndelungată în activitatea didactică, lucrul cu copiii și consiliere cu părinții, a participat la multe concursuri naționale și internationale, simpozioane și cercuri pedagogice. A terminat Liceul Pedagogic “Spiru Haret” din Buzău, Facultatea de Litere din cadrul Universității Bucureṣti, cu specializarea: Limba și Literatura Română – Limba și Literatura Engleză și un Masterat la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, București, Facultatea de Comunicare și Relatii publice, secția Comunicare Audio-Vizuală.
MIOARA DRĂGOIU
PROFESOR ÎNVĂȚĂTOR CLASELE 0-4

Mioara este profesor titular pentru învățământul preșcolar și primar, grad definitiv. Are experiență de peste 20 ani în activitatea didactică și lucrul cu copiii. Pasiunea ei de o viață este să educe și să formeze oameni.
ANCA IONESCU
CURSURI DE DANS SPORTIV

Anca este dansatoare profesionistă de dans sportiv încă din 1995, antrenor din 2003 și arbitru național de dans sportiv din 2010. Din 1996 până în 2010 a fost reprezentantă a României la concursuri naționale și internaționale și reprezentanta Românei la Campionatul Mondial de Dans Sportiv. Face inițiere și performanță în dans pentru copii începând cu vârsta de 3 ani, are colaborări cu mai multe grădinițe, a participat cu copiii pe care i-a format la numeroase festivaluri și spectacole pentru copii.
ANDREEA TUDORIU
DANS MODERN

Cochetează cu dansul de la vârsta de 5 ani, iar primele cursuri le-a făcut în cadrul școlii de dans modern de la Palatul Copiilor. Pe parcurs a făcut aproape toate stilurile de dans: sportiv, modern, balet, hip-hop și salsa, stiluri pe care le îmbină armonios într-un program excelent pentru copii. Asistentă a lui Wilmark la școala sa de dans, Andreea a participat la numeroase concursuri de dans, devenind prima campioană națională și prima dublă campioană națională la SALSA. Andreea este, totodată, prima româncă ce a reprezentat România la World Salsa Championship (Campionatul Mondial de Salsa).
ARMAND MIHAIL OLMAZU
PROFESOR DE VIOARĂ ȘI PIAN

Absolvent al Liceului Dinu Lipatti, secția de vioară și al Conservatorului de Muzică București, Armand a fost profesor de vioară la Școala de Arte și Muzică nr. 3 București, membru al orchestrei Doina a Armatei sub bagheta Maeștrilor Constantin Popovici și Ion Ivanovici și al Orchestrei Simfonice din Alexandria. A participat la turnee în Franța, Belgia și Spania. În prezent are colaborări cu școli private și centre culturale în calitate de profesor de vioară și pian.
DĂNUȚ SANDU
BREAKDANCE

Dansator de streetdance și breakdance cu o experiență de 7 ani, Dănuț a câștigat mai multe premii importante: Locul 1 „Nymphea Dance Oradea” (2012), Locul 2 „Hip Hop Internațional România” (2011), semi-finalist în primul sezon „Românii au talent”, locul 1 „Cypher & Battle Arad” (2015), a participat la mai multe emisiuni TV, iar în prezent face parte din trupa Freakquency, câștigătoare a primului sezon „România dansează”.
MIHAELA MILITARU
DEZVOLTARE PERSONALĂ

Absolventă a unei prime facultăți de muzeografie și activând în domeniul relațiilor publice timp de 15 ani, Mihaela Militaru este în momentul de față Psiholog și Psihoterapeut în supervizare în cadrul Asociației Române de Psihanaliză de Cuplu și Familie, având peste 800 de ore de psihoterapie psihanalitică individuală și peste 350 de ore de psihanaliză de grup.
DIANA TACHE
DEZVOLTARE PERSONALĂ

Mama unei minunate fetițe de 9 ani, absolventă a unei prime facultăți de Sociologie și Asistență socială, Specialist Marketing și Comunicare timp de 12 ani, Diana Tache este în momentul de față Psiholog și Psihoterapeut în formare în cadrul Asociației Române de Psihologie Analitică, având peste 300 de ore de dezvoltare personală precum și pregătire în domeniile: evaluare clinică și tehnici terapeutice „Psihic și Corp”, Psihologia copilului și adolescentului, Pedagogie, Psihoterapie de grup, cuplu și familie.
DIANA DINU
MUZICĂ POP ȘI ARTE

Absolventă a Universității Naționale de Muzică „Ciprian Porumbescu” București, specializarea Canto, la clasa prof. univ. soprana Maria Slătinaru-Nistor și a Universității Naționale de Artă București, secția de Istoria și Teoria Artei. Masterclass cu mezzosoprana Viorica Cortez, la Opera Națională București și cu soprana Marina Krilovici. Experiența pedagogică atât de necesară în lucrul cu copiii a dobândit-o ca urmare a absolvirii Liceului Pedagogic din Ploiești, cu profil educator-învățătoare, și a unei vaste experiențe dobândite de-a lungul anilor alături de generații de copii. Aici a avut-o ca profesor pe parcursul celor cinci ani de studiu pe pictorița Cornelia Victoria Dedu, care a marcat evoluția picturii contemporane prin creația sa.
MATEI-FLORIN TIBACU-BLENDEA
CLUBUL DE MUZICĂ

Absolvent al facultății Canterbury Christ Church University din Marea Britanie (BA Hons în „Commercial Music”, cu specializare în producție de sunet), Matei a locuit 4 ani în Anglia, timp în care a lucrat la o casă de discuri și a avut o emisiune de radio săptămânală pe frecvențele din Londra și alte orașe englezești, iar reîntors în România continuă ca producător al emisiunii „Domestika” la Radio Guerilla. A scos pe piață primul său album la vârsta de 15 ani (interpret la toate instrumentele, textier, compozitor, responsabil de partea vizuală a materialului cât și de producție) și până în momentul de față a lansat deja 10 albume muzicale pe piața internațională, beneficiind, pe alocuri, și de colaborarea cu muzicieni de talie internațională din domeniul rock-ului și nu numai. Activează ca instrumentist live în trupe precum Coma, Illuminati, Lost Society, The Details, este masterand al Facultății de Drept din București, practică arte marțiale și vorbeste fluent limbile engleză și germană.
RAFAELLE CARMEN BORTOŞ
INSTRUCTOR ZUMBA

Rafaelle Carmen Bortoş este instructor ZUMBA atât pentru adulți, cât și pentru copii, în mai multe centre sportive din București, cu experiență anterioară în gimnastică aerobică și dans. Este tânără, dinamică, foarte iubită de copii. Cântă de la vârsta de 6 ani, a făcut parte dintr-o trupă de cover-uri, a urmat cursurile Academiei de Studii Economice din București și este, în prezent, lead vocal în trupa Rafi & Alin.
RADU-CĂTĂLIN CHIRILĂ
PROFESOR ȘAH

Maestru FIDE și Arbitru Internațional de șah, Antrenor de șah categoria I-a cu 21 de ani de experiență la catedră, a predat șah începând cu anul 1994 și până în prezent la Clubul Sportiv Școlar nr. 6, Clubul Copiilor sector 2 și Clubul Sportiv Școlar nr. 2 București. Este absolvent al Universității Politehnice București, Facultatea de Aeronave (1993) și al Colegiului Universitar de Educație Fizică și Sport din cadrul IEFS (2003). Scopul pe care și-l propune totdeauna este ca la sfârșitul primelor module copilul să stăpânească temeinic regulile jocului, să fie inițiat în tainele tacticii și strategiei șahului și, mai ales, să rămână pentru totdeauna cu dragoste pentru acest joc.
MIRCEA DRAGOMAN
PROFESOR GERMANĂ

Mircea Dragoman este profesor de limba germană și actor de expresie germană. S-a născut la Brașov, unde a absolvit liceul german Johannes Honterus. A studiat limba și literatura germană la Universitatea de Vest din Timișoara. Predă germana de 15 ani, specializându-se în lucrul cu copiii. Fiind actor profesionist, el combină studiul riguros cu un sistem de învățare interactiv.
ANTONIA MIHAELA MUNTEANU
PROFESOR LIMBA ENGLEZĂ

Absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, Antonia are abilitatea de a instrui copiii, dezvoltându-le aptitudini cum ar fi scrisul, cititul sau vorbitul în limba engleză. Fire răbdătoare, aceasta va aduce în lecţiile ei distracția și creativitatea, dar și disciplina, făcând învățarea limbii engleze facilă și oferindu-le copiilor posibilitatea de a învăța prin joc. Sub îndrumarea Antoniei, învățarea limbii engleze devine o experiență unică, care, pe lângă faptul că le va fi utilă copiilor de-a lungul vieții, le va oferi amintiri de neuitat.
ALEXANDRA IOANA NIȚU
PROFESOR LIMBA ENGLEZĂ

Absolventă a Facultăţii de Sociologie și asistență socială, posesoare a certificatului TKT-practical, Alexandra este o persoană dinamică și adaptabilă oricărei situații. Are răbdare și experiență cu copiii, iar predarea o face prin joc și cântec, plină de dinamism și entuziasm. Astfel, copiii vor putea învăța o limbă străină fără să simtă presiune.

Centrul Cultural pentru Copii Isteți și Părinți de Top

Intr. Theodor Iliescu nr. 44, Sector 1 București (Piața Dorobanți)

+40 733 76 76 00 | office@topkids.ro