BEFORE & AFTER SCHOOL


În lipsa unei bone apte sau a unui părinte care să îngrijească și să ajute copilul la întocmirea temelor școlare, îți poți înscrie copilul la programul de AFTER/BEFORE SCHOOL din cadrul Centrului TOP KIDS.

Copilul tău va fi, cu siguranță, mai fericit sa petreacă timp de calitate în compania altor copii de vârsta lui, să se joace, sa învețe, dar și să se dezvolte în ritm alert.

PACHETUL INCLUDE:

TAXE DE ȘCOLARIZARE ȘI REDUCERI

Suplimentar (opțional): masă de prânz și gustare de după-amiază – 16 RON / ZI
Transport de / la școală - tariful se stabilește în funcție de distanță. Dacă școala se află în apropiere, serviciul este gratuit.

AFTER SCHOOL:

BEFORE SCHOOL:

REDUCERI:

MODALITĂȚI DE PLATĂ:

Taxele pot fi achitate lunar, trimestrial sau anual. Dacă optați pentru plata lunară, atunci taxa se achită la începutul lunii, între zilele de 1 și 5, pentru luna în curs. Pentru plata trimestrială (în avans) se oferă o reducere de 3%. Dacă doriți să achitați semestrial, atunci vă putem oferi o reducere de 6%. Plătiți anual și primiți o reducere de 9%.

IMPORTANT:

Taxa se achită în primele 5 zile ale lunii, în avans, pe baza facturii fiscale eliberate. Întârzierea la plata în avans poate aduce după sine refuzul cadrelor de a presta serviciile.

Masa de prânz (3 feluri de mâncare) și gustarea de după-amiază se achită la începutul lunii, odată cu taxa serviciului "AFTER", rămânând ca eventualele diferențe, pentru zilele lipsă, să fie recuperate în luna următoare.

Lipsa copilului de la program nu aduce după sine reducerea tarifului. În cazurile lipsei îndelungate sau pe perioada vacanțelor școlare de vară, în funcție de situație, taxa se personalizează pentru fiecare copil în parte.
Singura perioadă scutită de plata taxelor lunare este vacanța de vară, restul perioadelor fiind considerate incluse în programul Școala de vacanță.

Pentru lista de cursuri opționale consultați lista de prețuri aici:
http://www.topkids.ro/html/listadepreturi.html.

Detalii ale atelierelor (atât cele incluse, cât și cele opționale) pe care le desfășurăm le puteți vedea aici:
http://www.topkids.ro/blog/category/cursuri-si-ateliere/.

Transport de/la școală – tariful se stabilește în funcție de distanță. Dacă școala se află în apropiere, serviciul este gratuit.

LISTA DOCUMENTELOR PENTRU ÎNSCRIERE:

LUCRURI PERSONALE NECESARE PENTRU COPIII ÎNSCRIȘI:

Centrul Cultural pentru Copii Isteți și Părinți de Top

Intr. Theodor Iliescu nr. 44, Sector 1 București (Piața Dorobanți)

+40 733 76 76 00 | office@topkids.ro